Werkwijze

Wat ik doe


Zelfstandig trouwambtenaar

Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik als jullie eigen BABS met jullie mee naar welke plek dan ook in Nederland om jullie te trouwen rekening houdend met de geldende regels binnen de betreffende gemeente.

Ceremonieel trouwen & renew your vows

Zijn jullie al voor de wet al getrouwd en willen jullie dit op een andere locatie groots vieren, zullen we dit ceremonieel nog eens dunnetjes over doen. Of gewoon omdat je jaren later elkaar opnieuw de liefde willen verklaren of misschien zelfs wel omdat je graag wil trouwen in het buitenland. Geen probleem! Ik ga mee op reis, letterlijk of figuurlijk om er ceremonieel een prachtig moment van te maken.

Ceremoniespreker

Naast trouwen zijn er natuurlijk legio bijzondere momenten om te vieren en die om een mooi verhaal vragen. Een jubileum, een prachtige leeftijd bereiken, opening van een bedrijf….. you name it! Neem me mee in het verhaal en ik zorg voor een onvergetelijk moment!

Fotograaf: Odiza FotografieWerkwijze


Vrijblijvende kennismaking

Het belangrijkste is dat we een klik hebben met elkaar. Dat we allebei het vertrouwen hebben dat we bij elkaar passen en jullie moment een van de mooiste maken!

Na de klik gaan we aan de slag

Vanaf dat moment werken we met elkaar naar dat moment toe. Ik denk met jullie mee, verwerk jullie wensen, neem alles mee wat voor jullie belangrijk is. En hoe meer jullie je hart laten spreken en herinneringen ophalen, belevenissen opnieuw de revue laten passeren in deze tijd van voorbereidingen, hoe meer het jullie verhaal wordt. Op die manier wordt het echt S P R E K E N D jullie!


Fotograaf: Pennings Photodesign

Tarieven


Lekker duidelijk

Daar kan ik heel kort over zijn. De kosten die ik in rekening breng voor een huwelijksceremonie in Nederland (wettelijk of ceremonieel) zijn € 795,- . Dit is exclusief reiskosten en de eventuele gemeentelijke leges.

Mee naar het buitenland

Willen jullie mij meenemen naar het buitenland, dan maak ik vooraf een op maat gemaakte offerte.

Wat je allemaal van mij mag verwachten leg ik je allemaal uitgebreid uit als je contact opneemt!